sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Jouluterveisemme 2017


Tahdomme toivottaa kaikille Majatalon ystäville

onnellista joulunaikaa,
lämpimät kiitokset tästä vuodesta sekä
kaikkea ihanaa tulevalle vuodelle 2018!


Tässä on jouluterveisemme, jos joulukorttimme ei syystä tai toisesta juuri sinulle ole tullut.






Tänäkin vuonna vietämme joulukuun englantilaisperheiden kanssa. Onhan tämä hyvin erilainen sesonki muihin vuodenaikoihin verrattuna. On vilinää, vilskettä ja helinää, helskettä pienten brittien... Odotamme jo kovasti ensi talven mukavia ulkolaisia ja rakkaita keväthiihtäjiä. On ilahduttavaa, että Finnair lentää taas keväällä HelsingistäEnontekiölle. Tietenkin ensi ruskaakin on varattu jo paljon mutta vielä tilaa on.

Tämä vuosi on sujunut mukavasti. Kevät- ja ruska-aika ovat aina todella mukavia sesonkeja suomalaisten kanssa. Toukokuussa Tiina ja Petri kelkkailivat paljon ja kävivät Barcelonassa, Tuula lomaili Ivalossa. Kesän aikana katto-Matti laittoi hotellirakennukseen uuden kattohuovan. Kesällä oli vähän ötököitä muutamaa sääski/mäkärä/polttiaisparvipilvipäivää lukuunottamatta ja sateetkin sattuivat aika mukavasti kattomiesten harvoille lomapäiville.

Loka-marraskuussa Tiina ja Petri lomailivat taas, Singaporessa ystävien luona sekä Balilla juuri ennen tulivuoren purkausta. Tuula-rautarouva voi oikein hyvin ja hän on pitänyt Majataloa auki kun lapsukaiset ovat huidelleet ympäri maailmaa. Parikymmentä uutta akvaariokalaa muutti meille muutama viikko sitten ja poikasia syntyy jatkuvasti. Maija asustelee Ulla-tyttärensä luona Rovaniemellä niinkuin on viimeiset vuodet tehnyt.

Ensilumi satoi meille heinäkuussa, mutta pysyvä lumi tuli vasta lokakuussa.
Ensi vuoden alusta galleriatilamme Thomas Kastin upea revontulikuvanäyttely vaihtuu paikallisten taiteilijoiden taidenäyttelyyn -Met tehemä yhessä!
Majatalon Facebookista ja Instagramista näet kuvia viikoittain meidän arjesta ja elämästä. Vaikket olisikaan noiden palvelujen jäsen, voit silti käydä katsomassa juttujamme.

Kuvaaja: Majatalon Petri Harvio-Vuontisjärvi

Tänä vuonna olemme juhlistaneet 140-vuotista Enontekiötä ja 270-vuotista Enontekiön seurakuntaa sekä käyneet ihastelemassa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi valaistua Saana-tunturia.
Majatalon Vuontis-Kalle olisi täyttänyt tänä vuonna 100 vuotta. Hänen juttujaan voit lukea täältä blogista, www-sivuiltamme tai kuunnella YouTube-kanavaltamme

Majatalolla on nyt uudet www-sivut. Käykäähän tutustumassa ja antakaa mielellään palautetta, vaikka täällä. Otamme kiitollisena vastaan kaikenlaisia mielipiteitä, ideoita, korjausehdotuksia, pilkunviilauksia yms.

Tilaa siekin Majatalon Kuulumiskirje täältä niin saat joulutoivotuksemme ja muitakin kuulumisia vuoden varrelta sähköpostiisi. Kuulumiskirjeissä voit saada myös majoitustarjouksia, esimerkiksi tuleville hiihtoviikoille...


Toivottavasti tapaamme pian!


Lämpimin terveisin ja halauksin,
♥ Majatalon Tuula, Tiina ja Petri ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!